onsdag

the ride with you was worth the fall

Nämen.. eh.. ojdå..
Ja. Förutom det rent självklara då.. förstås.. så är det något mer som jag verkligen gillar med denna video. Den är så grymt skön... Jag gillar låten.
Och självklart har även jag dagar då det kanske inte skulle sitta så helt fel med att vara Allison. Jag vet inte riktigt vad den bruden klagar över oftast. Hon jobbar som läkare och är en av de bästa i det hon är specialiserad på. Hon verkar tydligen trivas med det. Hon har en man (eller ja.. exman) som jag skulle kunna tänka mig att stoppa i sängen rätt bums och en älskare som även han kunde få vara med. Men men, allting är förstås relativt och livet är en enda stor tolkningsfråga. Alla har vi saker som vi inte är nöjda över, även om vi alltid har det bättre än åtminstone nån annan.
Kanske sitter det ändå nån där just nu och rullar tummarna och önskar att den vore jag också. Det skulle kännas kul. Jag förstår inte riktigt folk som inte tycker att det är kul när nån annan ser upp till dem och vill vara som dem. Jag har alltid haft svårt att förstå det. Det är ju jättekul ju. Man får ju en självförtroende-boost som sjutton och känner sig så uppskattad att man känner att man mycket väl kan höja ribban på livslusten och ändå likväl kvala in.

Inga kommentarer: