måndag

I can teach you, but i have to charge..

folk får vara falska sattyg bäst de vill, för de som i slut ändan lyckas bäst är de personer som inte är det. och jag planerar inga djävulskap i höga tonarter. jag skyddar bara mig själv. bygger sköldar proppade med handgranater att använda i nödfall men låter mig först byggas upp till ett riktigt nödfalls-offer, till bristningsgränsen törstig på hämnd.

folk håller bergis sina svåra människor gömda i garderoben nu.
de ligger där och sover tillsammans med små dvärgar söta som socker och kluriga manicker som de lyckats samla på sig under åren men som nu är tragiskt trasiga. flummiga erfarenheter och guldkantade ägodelar kan samlas på hög. de glaserade hemligheterna ligger där i garderoben tillsammans med skeletten.

ett leende brukar ju lätta upp och kramar är som sagt bra, men vad gör du när du inte kan leva dig in i ögonblicket. och ständigt väntar på förbättringen som kanske redan har hänt.
kanske glömmer du då bort att vara kåt, glad och tacksam och blir fly förbannat odräglig istället. använder stegen när du ska klättra på väggarna och tandpetarna i ögonen för den där riktigt stirriga blicken.

nädu lilla vännen, här krävs strategi!

Inga kommentarer: