måndag

Sebastian Taube ~ 7 april 1983 - 23 december 2012 ~ Vila i frid min käraste vän ♥

Min fina, vackra vän. Jag kan inte riktigt ta in detta, än hur mycket jag försöker. Det gör lite för ont. Jag kan inte sluta tänka på vårt sista telefonsamtal strax innan. Jag var irriterad den stunden. Men du var verkligen inte grunden till det. Det hoppas jag du visste. Jag är ju så stolt över dig. Så stolt över din underbara, känsliga person och över allt gott du åstadkommit. Jag är så tacksam över hur nära vi har kommit varandra det här senaste året. Det är nånting jag aldrig kommer glömma. Hur vi har delat tankar, drömmar och planer. Och skratt.
Du har kommit med riktigt många fina minnen, vännen! ~ Inatt träffade jag dig i en dröm faktiskt. Du var leende och full i bus. Som vanligt, förstås.. Lova mig att du fortsätter och besöker mig i drömmarna, okej? Jag behöver ditt sällskap.
Och jag hoppas verkligen att du nånstans vet hur mycket jag tycker om dig.
Och hur mycket du fattas mig! ♥

6 kommentarer:

Nathan Firth sa...

My brother and I grew up with Sebastian, he was a really neat guy and we always had a ton of fun together. I was so sad when I found out what happened. He will sure be missed.

Vila i frid gamla kompis.

Anna sa...

Sebastian touched many hearts, and I can't compeletely find it in me to really understand that he´s gone. It's gonna take some time. I hope you and your brother keep remembering all the good times spent with Sebbe, I know I will.

I'm so sorry for your loss.

Unknown sa...

Vad är det som har hänt? Svara mig på mejl, tack.

Anna sa...

Helt ärligt, så kan jag inte säga så mycket, för jag vet inte så mycket själv. Mer än det uppenbara. Tyvärr.

Unknown sa...

Okej, jag var Sebastians vän sedan lumpen 2004 och vi hade kontakt till och från under alla år fram tills nu. Känner varken hans familj eller någon av hans vänner i Örebro. Så jag är helt ovetandes om vad som har hänt och mycket mycket ledsen.

Anonym sa...

tja.. saknar sebbe som bara den, en av dom finaste som man har stött på.. Finns bara en av den killen och kommer jämt finnas i mitt hjärta